• Niels Damsgaard Hansen, Pressemedarbejder, FRDK

Venstre foreslår støtteordning for at sætte fut i pløjefri dyrkning

Så skete der igen noget ret uventet i valgkampen, nemlig at Venstre - uden forud at aftale det med FRDK - nu foreslår omlægningsstøtte til Conservation Agriculture. Det åbner nogle særdeles spændende perspektiver for danske landmænd, som måske på sigt også kan sælge CO2-kvoter, brande deres produkter som meget klimavenlige og produkter, der øger biodiversiteten i agerlandet samtidig med, at blandt andet forbruget af sprøjtemidler går ned. Det er ikke så ringe endda..... Da FRDK er helt uafhængig af politiske partier, håber vi på bred opbakning fra alle partier i folketinget. Både her før valget men også efter valget.

Foto: Kasper Kjær Jensen, SAGRO

Læs artiklen fra Landbrugsavisen

- En støtteordning til klimaomlægning og et klimamærke skal sætte gang i udviklingen af landbrugsproduktion med minimal jordbehandling, lyder nyt forslag fra Venstre. Artiklen, som blev bragt i Landbrugsavisen i går, kan du læse i sin fulde længde her

Vi tilbyder et PløjefriTjek

Har du behov for en vurdering af muligheder for pløjefri dyrkning og Conservation Agriculture, tilbyder vi alle, både medlemmer og ikke medlemmer, et PløjefriTjek. Et sådan tjek tager udgangpunkt i DIN bedrift og du får svar på om økonomien kan forbedres, om du kan spare tid og hvordan du eventuelt kan bruge dine egne maskiner. Der laves en gennemgang af jordens egnethed, udfordringer med ukrudt, det optimale sædskifte samt anvendelse af efterafgrøder.

Vil du vide mere

Se pjece her og kontakt Hanne Schønning tlf. 30 66 40 72 hvis du vil tilmelde dig eller har spørgsmål.

Udvalgte nyheder
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste nyheder
Arkiv

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481