• Hanne Schønning, Kommunikationskonsulent, FRDK

Liste over PløjefriRådgivere er opdateret

I FRDK er vi utroligt glade for at samarbejde med PløjefriRådgivere i hele landet. Vi har lavet aftale med ikke mindre end 19 rådgivere, som dækker bredt i Danmark fra Nordjylland til Falster.

Se listen med PløjefriRådgivere her.

FRDK sørger for at at opdatere de PløjefriRådgivere med ny viden og inspiration igennem faglige møder og workshops

Tilvækst i nye PløjefriRådgivere

Vi har fået både flere nye og flere yngre med på holdet og det skal síkre, at vi får endnu større fokus på pløjefri dyrkning i fremtiden. For at klæde disse 19 PløjefriRådgivere godt på, deltog alle på FRDK fagdag i februar og det var så meningen, at de også skulle deltage i et heldags brushup kursus i marts, men det er nu udsat til september på grund af Corona situationen. Desuden skal alle 19 bidrage med faglige artikler til FRDKnyhedsbreve, som udkommer en gang ugentligt.

Kontakt

Tøv ikke med at kontakte en af de dygtige PløjefriRådgivere, hvis du har spørgsmål af både teknisk, biologisk eller teoretisk art. Nogle har flere års erfaring og andre er under oplæring, men fælles for dem gælder, at de er klar til at svare på spørgsmål og yde rådgivning til dig som medlem af FRDK.

Se listen på FRDK hjemmeside her.

Ønsker du et FRDKPløjeforTjek

Drejer det sig om et FRDK PløjefriTjek, skal du stadig kontakte Hanne Schønning, hsc@frdk.dk eller 30 66 40 72. Se hvad et PløjefriTjek går ud på her.

87 visninger
Udvalgte nyheder
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste nyheder
Arkiv

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481