• Jacob Nymand, shopFRDK

FRDK Blomsterbrak kan stadig bestilles til forårslevering

Der er flere gode grunde til at tilså ukurante hjørner, striber langs skovbryn og hegn med FRDK blomsterbrak, som er flerårig – og en billig løsning, der tæller med en faktor 1,5 i kravet om efterafgrøder. Vi tilbyder fra i år en ny blanding, der er tilpasset, så den kan fungere som blomstrende MFO afgrøde i mindst to år

Blandingen er ny, så vi ved ikke helt, hvordan den kommer til at se ud hen på sensommeren, men der vil forholdsvis hurtigt være blomstrende olieræddike og boghvede, hvorefter de øvrige arter også kommer i blomst.


Prisbillig over to år

For at sikre god dækning, bør du udså mindst 15 kg blanding pr. hektar. Det betyder en omkostning til frø på 491 kr. pr. hektar. Når den efterfølgende kan bruges i mindst to år, er det en prisbillig løsning til ukurante hjørner, langs hegn og skovbryn, hvor udbytterne normalt ikke står mål med investeringen.


Først til mølle

Vi har et lager af FRDK Blomsterbrak. De, der kommer først, får restlageret. Blandingen kan leveres senest 31. marts 2021.


Billigere fragt Blandingen sælges i 25 kg sække. Skal du bruge mindre end 100 kg, så kan vi tilbyde reduceret fragtpris i forhold til vores standard takst. Fragtpris bliver da 200 kr pr 25 kg (+ moms).

Du skal indtaste ordren, som du plejer. Ved køb af mindre end 100 kg, så regner systemet en for høj takst. Før du betaler for frøene, skal du kontakte mig, så tilretter jeg ordren med en reduceret fragtpris. (skriv til skrive til frdk@skjalm.dk eller send en sms med ordrenummer til 2155 2728)


Se og bestil FRDK Blomsterbrak i shopFRDK


Se herunder en videopræsentation af blandingen


166 visninger
Udvalgte nyheder
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste nyheder
Arkiv

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481