Nyhed til test for pløjesål og kompakt jord

Som en del af omlægningen til pløjefri dyrkning er det nødvendigt at vide, om der er pløjesåler og hård, kompakt jord nede i jordprofilen. Den nemmeste måde at tjekke det på, er at bruge et jordspyd med eller uden tensiometer, der viser det tryk, der skal til for at trykke spyddet ned. Vi har i et stykke tid haft jordspyd uden tensiometer. Men nu har vi dem også med tensiometer på.

 

Du skal være medlem af FRDK for at handle i shopFRDK, gå direkte til shoppen her 

 

 

Jordspyd med tensiometer, som viser det tryk der skal til for at trykke jordspydet ned i jorden. Prisen er 1750,- kr. eksklusiv moms og fragt.

 

Jordspyd med tensiometer

Viser det tryk der skal til for at trykke jordspydet ned i jorden. Jordspyddet bliver produceret i Finland og er en bestillingsvare - forvent op til 3 ugers leveringstid. Din jordkomprimerings tester er et tensionmeter, der måler komprimering af jord og er baseret på ASAE S313.3-standarden. Testeren leveres med to spidser: en lille spids (1/2 ”diameter) til brug i fast jord og en stor spids (3/4” diameter) til brug i blød jord. Urskiven har to vægte (en for hver spids), der er kalibreret i pund pr. kvadrat tomme af basisområdet for den kegleformede spids. Urskiven er opdelt i 3 farveområder, Grøn, gul og rød. En beskrivelse ses nedenfor. Læs venligst produktets manual igennem inden brug ( Der er kun en engelsk brugsanvisning)

 

Du skal være medlem af FRDK for at handle i shopFRDK, gå direkte til shoppen her 

 

Please reload

Udvalgte nyheder

Rapsjordlopper: Resultater fra England

12/08/2020

1/10
Please reload

Seneste nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481