• Hans Henrik Pedersen, projektchef, FRDK

Du kan stadig være med til spændende seminar fra Canada om sund jord.

Jeg har de sidste par aftener fulgt ”Living Soils Symposium”, der skulle have været afviklet fysisk i marts; men som nu i stedet er i gang over internettet. Der er flere indlæg hver aften i denne og i næste uge.

Herover klip fra iindlæg af David Montgomery og af Joel Williams

På opstartsaftenen mandag talte David Montgomery, der er geolog og forfatter til tre bøger om Sund (og om usund) jord. Indlægget kan ses på YouTube. Du kan her springe ind efter en time, hvor David bliver introduceret.

Tirsdag havde Joel Williams ordet. Joel besøgte FRDKs fagdag sidste år. Joels indlæg tirsdag blev fremlagt meget strukturet og roligt. Så jeg anbefaler et kig eller et gensyn med Joel.

Joel præsenterer ny forskning, der viser, at afgrøderester har begrænset betydning for kulstofopbygningen. Langt mere vigtig er planterødder og specielt de excudater, som rødder udskiller. Præsentationen på ca 80 minutter kan ses i vores videoarkiv her på frdk.dk.

Tilmelding stadig muligt.

Du kan nå at være med. Ved tilmelding kan du også senere se optagelser af indlægene. Pris for deltagelse er ca CAD 185 = 900 DKK.

Arrangør af dette symposium er "Reneration Canada". Program og tilmeldingsformular findes på www.livingsoilssymposium.ca

44 visninger
Udvalgte nyheder
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste nyheder
Arkiv

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481