• Hanne Schønning, Kommunikationskonsulent, FRDK

Ny bog om CA: Australian Agriculture in 2020

Ny australsk bog om den fremtidige udvikling fra CA til et mere automatiseret landbrug. Bogen beskriver hovedsagelig de sidste 30 års udvikling af australsk landbrug fra NoTill til Conservation Agriculture i 2020 og frem til udfordringer med et mere automatiseret landbrug med robotter, droner osv. i fremtiden. En af forfatterne er John Kirkegaard, som er en meget anerkendt forsker i Conservation Agriculture. John Kirkegaard har danske rødder men er bosat i Australien.

Link til fortegnelse over indhold i en helt ny bog om CA her.

Udvalgte nyheder
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste nyheder
Arkiv

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481