• Hanne Schønning, Kommunikationskonsulent, FRDK

FRDK tilbyder PløjefriUngeKlub samt ERFA gruppe i grovfoder

Erfaringsudveksling motiverer det daglige arbejde. Ikke mindst når det er ny viden der skal tilegnes, er det vigtigt at dele sine erfaringer med andre. I FRDK sætter vi to nye ting i gang her hen over efteråret. Dels starter vi en PløjefriUngeKlub op og dels får gang i en ERFA gruppe for grovfoder, specielt med henblik på majs og græs.

Få mere at vide hos FRDK, Hanne Schønning hsc@frdk.dk eller på tlf. 30 66 40 72.

Foto: Hans Henrik Pedersen, FRDK

Har du unge ansatte på din bedrift?

* Skal den unge motiveres til at lære mere om pløjefri dyrkning?

* Vil en sparring med andre være interessant?

På fire møder fordelt over året går vi i dybden med både teoretiske, faglige og praktiske emner. Der bliver både gravet i jorden og hørt om forskningsresultater. Mulighed for AMU-tilskud og derfor hele molevitten til små 2.000 kr. pr. deltager

ERFA med fokus på majs og græs

Der er støt stigende interesse for at dyrke grovfoder pløjefrit og derved også interesse for at deltage i erfaringsudvekslinger i form af ERFA grupper. I sidste uge fik deltagerne i majsmødet et godt indblik i at dyrke både græs og majs pløjefrit og det er tanken at deltagerne fremover skal mødes nogle gange i løbet af året. Så længe der er forholdsvis få deltagere med stor geografisk spredning, bliver det færre møder fra f.eks. kl. 10 til 15. Efterhånden som flere melder sig til, kan der afholdes mere lokale møder af kortere varighed og med mindre geografisk spredning.

Foto: Kasper Kjær Jensen, SAGRO

Tilmelding og yderligere spørgsmål

Kontakt Hanne Schønning på: e-mail hsc@frdk.dk eller tlf. 30 66 40 72 for tilmelding eller for at høre mere om de to tilbud!

Udvalgte nyheder
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste nyheder
Arkiv

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481