Karat kultivatorerne fra Lemken - har fået et nyt medlem


Karat 12 er et nyt medlem i Karat familien, som kan leveres i forskellige arbejdsbredder i op til syv meter. Det er en fire bullet version af den velkendte, tre bullede Karat 9 dybdekultivator. Karat 12 leveres i bugserede versioner fra fire til syv meters arbejdsbredde med en tandspors-afstand på ca. 23,4 cm. Dermed opnås en endnu bedre og mere optimal løsning af jorden og en intensiv opblanding af organisk materiale. 

 

 

  Læs artiklen, der er bragt i FRDK-nyt september 2018 side13

 

 

Please reload

Udvalgte nyheder

Conservation Agriculture kan bidrage til Grøn Omstilling

16/09/2020

1/10
Please reload

Seneste nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481