• Af Morten Haastrup, Key Account Manager

Butterfly helt i top tre år i træk

Butterfly bør være førstevalg, når der skal vælges vinterrapssort i år. Den har nemlig været den højest ydende i Landsforsøgene to år i træk, og året før var den i højest ydende i de officielle forsøg. Det er en linjesort med god, kompakt vækst og god phoma-resistens, så der kan spares på svampebekæmpelse/vækstregulering både efterår og igen i det tidlige forår. Og så den dejlig kompakt og ensartet - og dermed nemmere at høste

Annoncørartikel fra FRDK-Nyt, maj 2018

Læs artiklen, der er bragt i FRDK-nyt maj 2018 side18

16 visninger
Udvalgte nyheder
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste nyheder
Arkiv

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481