• Hans Henrik Pedersen, FRDK

22. oktober Martin Krokstorp, Påarp Skåne. Efterafgrødedemo 2018

Martin Krokstorp har etableret et meget flot areal med efterafgrøder fra shopFRDK. Disse kan ses ved et arrangement d. 22. oktober kl. 13:00. Vi vil i marken også se på samdyrkning i vinterraps, og vi vil høre om landbruget på Krosktorp Gård, der drives efter Conservation Agriculture principper, For sjællandske og andre danske landmænd er der alt mulig grund til at tage en tur over sundet.

Forrest på Krokstorpgårds rodige efterafgrødemark ses testblandingen TG-CabonFarm. Foto: Martin Krokstorp 13. oktober 2018.

Alle er velkomme ved fremvisningen. I Sverige har man en god tradition for, at man uforpligtigende varsler sin deltagelse til arrangementer. Hvis I kender Martin, så kan I kontakt ham. Andre, der planlægger at deltage, er velkomne til at kontakte mig (hhp@frdk.dk / tlf: 2171 7737). Alle er dog velkomne - varsling eller ej.

Del meget gerne arrangement på FaceBook. Her kan du også meddele, at du deltager

Mødested: Krokstorps gård 620 S-253 51 Påarp (kort)

Gården ligger få minutters kørsel fra færgelejet i Helsingborg. Tid: Vi starter introduktionen kl. 13:00 d. 22. oktober. Fremvisning forventes at vare ae par timer.

Dette er et ud af otte efterafgrødearrangementer ved FRDK medlemmer. Se liste

Parcellerne Efterafgrøderne på Krokstorp Gård er sået d. 14. aug. med en Vaderstad Seed Hawk såmaskine. Halvdelen af de 24 m brede parceller er gødet med MAP gødning ,100 kg/ha (11% N, 52% P)

Herunder ses billeder optaget d. 13. oktober fra de 13 parceller. Klik på billeder for større visning.

Samdyrking i vinterraps.

I nabomarken er der efter høst af rødsvingel sået vinterraps direkte med Seed Hawk såmaskinen. Fotos herunder er også fra d. 13. oktober. Tv: er isået alexandrinekløver. Th: er isået både alexandrinekløver, lupiner og boghvede.

Boghvede er den først efterafgrøde, der blomstrer. Det er kræs for bier.

Yderligere info

Partnere for dagen

nere for dagen: Agrovi, Hushallningsselskabet HIR, Svenske Spanmålsodlare

137 visninger
Udvalgte nyheder
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste nyheder
Arkiv

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481