• Søren Ilsøe, Næstformand FRDK

Pedro, en spansk CA landmand (video)

Klimaet er anderledes, men udfordringerne med hensyn til at bevare jordens frugtbarhed er fælles for Europas landmænd. Pedro Maestre Leon er tolvte generation på landbruget i Alcala de Guadaira ved Sevilla i Spanien. Pedro fortæller i denne korte video, hvorfor han har lagt om til Conservation Agriculture

Pedro Maestre Leon dyrker efter CA principper for at bevare biodiversiteten og jordens frugtbarhed

Denne video er produceret i INSPIA projektet, som ECAF og vores vores spanske og franske søsterorganisationer deltager i. INSPIA-projektet (European Index for Sustainable Productive Agriculture) udvikler indikatorer, der kan benyttes til at karakterisere bæredygtige dyrkningsmetoder. Se mere på projektets hjemmeside. www.inspia-europe.eu

Find film i vores videoarkiv eller direkte på YouTube

Udvalgte nyheder
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste nyheder
Arkiv

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481