• Dorthe Lisby, FRDK

Video - Pløjefri dyrkning


Søren Søndergaard, Specialkonsulent i pløjefri dyrkning

Foto: Anita Corpas

Specialkonsulent i pløjefri dyrkning Søren Søndergaard har erfaret, at pløjefri dyrkning på sandjord kan afhjælpe sandflugt og holde på næringsstofferne, mens planterester og regnormenes aktiviteter efterlader en porøs overflade på de lerholdige arealer.

Søren Ilsøe, næstformand i FRDK afholdt i år 2014 et spændende oplæg for en række vestjyske landmænd, hvori han blandt andet fremhævede, at der med pløjefri dyrkning ligger et potentiale til at lagre enorme mængder CO2 i jorden.

Se mere fra Sørens Ilsøes oplæg hos Vestjysk Landboforening samt Søren Søndergaards erfaringer ved Vestjysk Landboforening eller i vores videoarkiv.

Udvalgte nyheder
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste nyheder
Arkiv

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481