• Hans Henrik Pedersen, FRDK

Certificering af CA - Temanummer om Conservation Agriculture i magasinet "Agro"

Eskild H. Bennetzen, specialkonsulent fra SEGES, vurderer i artiklen fra Agro-Plus, at Conservation Agriculture (CA) på et tidspunkt vil opnå certificering som et godkendt dyrkningssystem. I FRDK presser vi gennem vores europæiske samarbejde i ECAF på for, at det vil ske. Vi forventer, at CA bliver et vigtigt element i den fremtidige fælles landbrugspolitik i EU, da faldende kulstofindhold, erosion og tab af næringsstoffer generelt er en meget stor udfordring. CA-systemet kan rette op på dette ved at lagre kulstof, næringsstoffer og vand i jorden. Dermed opbygges jordens frugtbarhed for de kommende generationer.

Agrar+ og Magasinet Agro fra Fagbladsgruppen har i August nummeret en række spændende artikler om Conservation Agruculture og pløjefri dyrkning.

Agrar+ og Magasinet Agro fra FBG Medier A/S har i august 2017 en række spændende artikler om Conservation Agriculture og pløjefri dyrkning.

Temaet omfatter følgende spændende artikler, skrevet af Hanne Gregersen. De kan læses i magasinet Agro, eller ved at købe artiklerne fra links herunder:

Udvalgte nyheder
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste nyheder
Arkiv

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481