• Mikko Saarikallio, eksportdirektør

Sår alt i al slags jord

Multiva Combi såmaskinen er velegnet til alle afgrøder og kan både så direkte i ældre frøgræsmarker og efter en plov - og selvfølgelig også efter en opharvning. Det har efterhånden mange danske pløjefri landmænd erfaret.

Annoncørartikel fra FRDK-Nyt, juli 2017

Multiva Combi såmaskinen er velegnet til alle afgrøder og kan både så direkte i ældre frøgræsmarker og efter en plov - og selvfølgelig også efter en opharvning. Det har efterhånden mange danske pløjefri landmænd erfaret.

Læs artiklen der er bragt i FRDK-nyt juli 2017 side 15

Se indhold i FRDK-nyt juli 2017

Udvalgte nyheder
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste nyheder
Arkiv

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481