• Niels Damsgård Hansen

Planteavlskursus FRDK med Sarah Singla i Frankrig 4.-7. november 2017

Det er et spændende kursus, som FRDK har arrangeret i samarbejde med franske Sarah Singla, som flere stiftede bekendtskab med i november 2016. Her holdt hun indlæg om sin måde at drive sit franske landbrug på ved to møder i henholdsvis Slagelse og Horsens. Nu er der chance for at møde rådgiver og landmand Sarah Singla på hjemmebane i Frankrig, idet hun sammen med FRDK har tilrettelagt et planteavlskursus med fokus på principperne i Conservation Agriculture og dermed direkte såning, sædskifte og efterafgrøder.

Se program for turen

Tilmeldingsskema

Som vist på kortet ovenfor ligger Sarah Singlas landbrug i Canet-de-Salars, og vi skal bo i den nærliggende by Rodez i det sydlige Frankrig. Den nærmeste større by at flyve til er Toulouse, som ligger cirka to timers kørsel væk.

123 visninger
Udvalgte nyheder
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste nyheder
Arkiv

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481