• Niels Damsgård Hansen

Planteavlskursus FRDK med Sarah Singla i Frankrig 4.-7. november 2017

Det er et spændende kursus, som FRDK har arrangeret i samarbejde med franske Sarah Singla, som flere stiftede bekendtskab med i november 2016. Her holdt hun indlæg om sin måde at drive sit franske landbrug på ved to møder i henholdsvis Slagelse og Horsens. Nu er der chance for at møde rådgiver og landmand Sarah Singla på hjemmebane i Frankrig, idet hun sammen med FRDK har tilrettelagt et planteavlskursus med fokus på principperne i Conservation Agriculture og dermed direkte såning, sædskifte og efterafgrøder.

Se program for turen

Tilmeldingsskema

122 visninger
Udvalgte nyheder
Seneste nyheder
Arkiv

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481