Planteavlskursus FRDK med Sarah Singla i Frankrig 4.-7. november 2017

Det er et spændende kursus, som FRDK har arrangeret i samarbejde med franske Sarah Singla, som flere stiftede bekendtskab med i november 2016. Her holdt hun indlæg om sin måde at drive sit franske landbrug på ved to møder i henholdsvis Slagelse og Horsens.
Nu er der chance for at møde rådgiver og landmand Sarah Singla på hjemmebane i Frankrig, idet hun sammen med FRDK har tilrettelagt et planteavlskursus med fokus på principperne i Conservation Agriculture og dermed direkte såning, sædskifte og efterafgrøder.

Se program for turen

Tilmeldingsskema

 

 

Please reload

Udvalgte nyheder

Hvordan skaber du en sund og levende jord? Tilmeld dig FRDK seminar og bliv klogere

11/01/2020

1/10
Please reload

Seneste nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481