• Søren Søndergaard

FRDK - Nyhedsbrev nr. 11

Sortsvalg og sædskifte i vintersæd til efteråret 2017

  • Efterafgrøder i majs

  • Klimakrav til landbruget – hvad gør vi? Indtryk fra temadag på KU d. 16. maj

  • Det pløjefrie areal overgår økoarealet

  • Planteavlskursus i Frankrig 4.-7. november 2017

  • International inspiration - så grønt (Planting Green)

Det er en af de historier du kan læse i seneste nyhedsbrev fra FRDK. Hvis du endnu ikke er medlem, så kan du blive det lige her..

Lattergasudledninger er en af de udledninger, der kan godskrives i fremtidige klimaregnskaber. Det krvæver dog dokumentation for effekt af dyrkningspraksis. Lattergasudledninger sker når der er kulstof og kvælstof tilstede, og særligt, når marker er vandlidende som på dette billede. Sådanne opkørte marker ses sjældent hos landmænd, der dyrker pløjefrit.

Lattergasudledninger er en af de udledninger, der kan godskrives i fremtidige klimaregnskaber. Det kræver dog dokumentation for effekt af dyrkningspraksis. Lattergasudledninger sker, når der er kulstof og kvælstof til stede, og særligt når marker er vandlidende som på dette billede. Sådanne våde opkørte marker ses sjældent hos landmænd, der dyrker pløjefrit.

215 visninger
Udvalgte nyheder
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste nyheder
Arkiv

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481