• Erik Sandal, LMO

Gå ud i dine marker når det regner!

Du skal se på dine marker, når det regner. Det viser nemlig meget om jordens tilstand. Det var et af budskaberne på en no-till konference, som jeg havde fornøjelsen af at deltage i som led i vores projekt Opti-till*. Konferencen blev holdt nær Cambridge og var arrangeret af lokale landmænd med stor interesse i no-till og Conservation Agriculture. På konferencen var der dels mulighed for at høre forskellige indlæg dels mulighed for at se forskellige såmaskiner arbejde i marken.

Læs artiklen fra FRDK nyt, Nov 2016, s 6-7

OptiTill projektet har modtaget GUDP midler fra fra Miljø- og Fødeministeriet

OptiTill projektet har modtaget GUDP midler fra fra Miljø- og Fødeministeriet

Udvalgte nyheder
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste nyheder
Arkiv

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481