• Kasper Holm Kristensen, LMO

Pløjefri dyrkning med mindre ukrudt

Det bedste og det mulige Størst effekt af efterafgrøderne får man ved at så dem før høst. Men er snegle et problem, er det nødvendigt at bearbejde jorden før såning for at bekæmpe sneglene - og dermed er det bedst at vente med etablering til efter høst

Læs artiklen fra FRDK nyt, juli 2016, s 12-13

Planteavlskonsulent Kasper Holm Kristensen i demoparcellerne med efterafgrøder, som alle blev sået  9. maj 2016. Dette og de øvrige billeder er alle taget  17. juni - altså 35 dage efter såning. Den ene halvdel af alle parceller har fået 40 kg N pr. hektar som startgødning

OptiTill projektet har modtaget GUDP midler fra Miljø- og Fødeministeriet

OptiTill projektet har modtaget GUDP midler fra Miljø- og Fødeministeriet

204 visninger
Udvalgte nyheder
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste nyheder
Arkiv

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481