FMR Maskiner

Københavnsvej 2
4800 Nykøbing

Kontakt: Anders Højte
M: 30451870
E: ah@fmr.dk
W: www.fmr.dk

FMR Maskiner tilbyder nu flere forskellige løsninger til pløjefri dyrkning og direkte såning - nyeste løsning er franske SLY, som er et resultat af mange års erfaringer med fleksible løsninger til direkte såning.

  

Læs artiklen, der er bragt i FRDK-nyt  november 2019 side15

 

No-till, Undercut No-till, Strip-till med lille rækkeafstand, Strip-till med stor rækkeafstand - FMR Maskiner udbygger redskabssortimentet, så det nu både omfatter den velkendte MZURI strip-till maskine og et nyt fransk agentur under navnet SLY. Med de nye redskaber i sortimentet dækker den innovative maskinforretning alle behov for den type såmaskiner i Danmark.

Pressemeddelelse.

SLY producerer en række redskaber, men FMR Maski...

Fra 1. januar 2018 har FMR Maskiner i Nykøbing Falster overtaget importen af engelske Mzuri såmaskiner, som er lavet til at køre efter ”strip-till” princippet.  Mzuri har været importeret i mindre skala til Danmark gennem de seneste fire-fem år. Men nu er det FMR Maskiner, som har et godt ståsted på det danske maskinmarked og kan klare salg, reservedele, service, markedsføring med mere fra samme adresse.
 

Læs artiklen, der er...

Invitation til vidensdeling omkring såning efter striptill princippet.
At der der er store omkostningsbesparelser er ingen hemmelighed, men hvordan kan disse muligheder komme i ”spil” på netop din bedrift?

Annoncør, demonstrationer 

  • 28/5 kl . 15-17 på Lerchenborg, Lerchenborg 3, 4400 Kalundborg (ved værkstedet)

  • 30/5 kl. 15-17 Hos Jens og Laurits Østergård, Møllebjergvej 10, 100 Ringsted

  • 31/5 kl. 15-17 Hos Carsten...

Please reload

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481