Ny bog om CA: Australian Agriculture in 2020

Ny australsk bog om den fremtidige udvikling fra CA til et mere automatiseret landbrug. Bogen beskriver hovedsagelig de sidste 30 års udvikling af australsk landbrug fra NoTill til Conservation Agriculture i 2020 og frem til udfordringer med et mere automatiseret landbrug med robotter, droner osv. i fremtiden. En af forfatterne er John Kirkegaard, som er en meget anerkendt forsker i Conservation Agriculture. John Kirkegaard har danske rødder men er bosat i Australien.

 

Link til fortegnelse over indhold i en helt ny bog om CA her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Udvalgte nyheder

shopFRDK kunde vil gerne prøve flere typer af bælgplanter

25/05/2020

1/10
Please reload

Seneste nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481