Pedro, en spansk CA landmand (video)

Klimaet er anderledes, men udfordringerne med hensyn til at bevare jordens frugtbarhed er fælles for Europas landmænd. Pedro Maestre Leon er tolvte generation på landbruget i Alcala de Guadaira ved Sevilla i Spanien. Pedro fortæller i denne korte video, hvorfor han har lagt om til Conservation Agriculture

Denne video er produceret i INSPIA projektet, som ECAF og vores vores spanske og franske søsterorganisationer deltager i. INSPIA-projektet (European Index for Sustainable Productive Agriculture) udvikler indikatorer, der kan benyttes til at karakterisere bæredygtige dyrkningsmetoder. Se mere på projektets hjemmeside. www.inspia-europe.eu

 

Find film i vores videoarkiv eller direkte på YouTube

Please reload

Udvalgte nyheder

Dit forbrug af glyfosat. Deltag i europæisk spørgeundersøgelse senest 10. april

06/04/2020

1/6
Please reload

Seneste nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481