Planteavlskursus FRDK med Sarah Singla i Frankrig 4.-7. november 2017

Det er et spændende kursus, som FRDK har arrangeret i samarbejde med franske Sarah Singla, som flere stiftede bekendtskab med i november 2016. Her holdt hun indlæg om sin måde at drive sit franske landbrug på ved to møder i henholdsvis Slagelse og Horsens.
Nu er der chance for at møde rådgiver og landmand Sarah Singla på hjemmebane i Frankrig, idet hun sammen med FRDK har tilrettelagt et planteavlskursus med fokus på principperne i Conservation Agriculture og dermed direkte såning, sædskifte og efterafgrøder.

Se program for turen

Tilmeldingsskema

 

 

Please reload

Udvalgte nyheder

Videoer fra Markdag d. 17. juni: Jord og planters sundhed. Kan vi måle det? Fokus på samdyrkning og direkte såning

02/07/2020

1/10
Please reload

Seneste nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481