Olieræddiker er grundet det begrænsede artsvalg dominerende på lovpligtige efterafgrødearealer. På MFO-arealer med krav om to arter er honningurt den bedste partner til olieræddike.
Vi har i shopFRDK gjort det let. Uden merpris kan olieræddike og honningurt leveres blandet i enten 25 kg poser eller 750 kg Big Bags. Brug links nederst for at gå direkte til shopFRDK. 

Til venstre på begge billeder ses den tidligt blomstrende...

Inden shopFRDK lukker for køb på lørdag den 15. februar, kan vi igen i år tilbyde et udvalg af økologiske frø. Lad os her alene fremhæve rødkløver (Rozetta) til 48,36 kr/kg. Rødkløver er meget populær som grøngødning hos økologer. Det fås ikke billigere nogen steder. Husk at sige det til en økolog, hvis du kender en. Det er kun FRDK-medlemmer, der kan handle, men det er meget nemt at blive medlem lige her.

Adgang til shopF...

De nye regler for efterafgrøder rammer meget skævt i landsdelene, men fordelene ved kraftige efterafgrøder er stadig de samme trods de skærpede krav.

En god, kraftig efterafgrøde med mange arter og meget gerne kvælstoffikserende er vejen frem mod en sundere jord. Men husk at tjekke reglerne, før du køber frø fra Freudenberger i shopFRDK.

  

Læs artiklen, der er bragt i FRDK-nyt  januar 2020 side17

 


Frøfirmaet Feldsaaten Freudenberger er blandt de største markfrø-firmaer i Europa og førende inden for grøngødninger og efterafgrøder. Udover enkeltkomponenter sælger vi en lang række af blandinger - ikke mindst Terra Gold - med stor succes i Danmark

 

Læs artiklen, der er bragt i FRDK-nyt marts 2019 side17

 

shopFRDK er åben indtil 27. februar for bestilling af frø til tidlig levering. Alt frø der er bestilt og betalt inden denne dato, bliver leveret inden 27. marts 2019. Det er nu 10. sæson shopFRDK sælger frø til medlemmer af FRDK, idet foreningen allerede i 2010 startede med at tilbyde denne ydelse. I 2018 blev der solgt i alt 206 tons.

Adgang til shopFRDK.dk 

Yderligere oplysninger hos Jacob W. Nymand, mobil 21 55 27 2...

shopFRDK har åbent i hele februar måned, og ved tidlig bestilling leveres alle typer frø til vildtagre og efterafgrøder senest 20. marts til favorable priser. Udover et endnu større udvalg af frø – også økologiske - har shoppen også tøj og kasketter med mere

Pressemeddelelse udsendt 31. januar 2018

Adgang til www.shopFRDK.dk

I de senere år har der været stigende fokus på de fordele, veletablerede efterafgrøder giver. Udover at fa...

Karsten Sørensen blev deltidslandmand, efter han i 1999 satte sine grise ud og har siden 2015 drevet sin jord pløjefrit med stor vægt på gode efterafgrøder

Karsten Sørensen skrev i FRDKnyt i januar blandt andet: 

-Arealet på cirka 75 hektar drives med to tredjedele maltbyg med forudgående efterafgrøde og en tredjedel vinterhvede. De fleste vil jo ikke kalde det et sædskifte. Men jeg mener, at efterafgrøden næsten gør det ud for...

– grøngødning fra alsidige blandinger giver en sund jord, der giver sunde afgrøder med gode, stabile udbytter

Annoncørartikel  fra FRDK-Nyt, januar 2018

Læs artiklen, der er bragt i FRDK-nyt januar 2018 side 17
 

Smugkig på indhold i FRDK-nyt januar 2018

 

Please reload

© FRDK, Foreningen for Reduceret jordbearbejdning i DanmarK
Industrivænget 22, 3400 Hillerød
CVR: 25057481